PKN
Protestantse gemeente Tange-Alteveer
 

zondag 18 februari 2024

Jeugddienst

Datum: 
 zondag 18 februari 2024
Tijdstip: 
 10:30
Locatie: 
  Het Gebouw

Jeugddienst
Binnenkort is het zover! Wij, als catechisanten van onze kerk mogen onze eigen dienst organiseren. U bent op zondag 18 februari vanaf 10.30 welkom in de zaal van het kerkgebouw. Daar wordt u met open armen ontvangen en kunt u alvast een lekker kopje koffie drinken. Om 10.55 beginnen we met het welkomstlied. Het thema van de dienst is: Waarom geloven?

Wij zijn van plan om op een andere manier de dienst te houden dan normaal en op onze manier het woord van God naar iedereen over te brengen. Wij hebben hiervoor gekozen omdat wij veel vragen hebben rondom het geloof en wij denken dat we op deze manier meer duidelijkheid kunnen krijgen over de vraag: Waarom geloven wij?

Daarom zijn wij ook heel erg benieuwd naar uw of jouw motivatie of overtuiging om te geloven in God. Dus we willen tijdens deze dienst ook vooral met elkaar praten. We hopen dan ook zoveel mogelijk mensen te ontvangen die met elkaar willen gaan praten over dit lastige onderwerp.

Wij hopen u/jou zondag 18 februari te zien bij onze dienst!!

 

terug
 


 
 
 
   
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.