PKN
Protestantse gemeente Tange-Alteveer
 
Vanuit de kerkenraad
01 sep 2023 Vanuit de kerkenraad

11 juli vergaderde de kerkenraad

Als opening lazen we Nehemia 1 : 1-11 Toen Nehemia hoorde dat het slecht ging met de mensen uit Juda en de stad Jeruzalem. Deed hij niets anders dan onophoudelijk bidden tot God. Wat doen wij als we horen over hoe het gaat met de kerk en de gemeente… bidden wij ook?
Het gebed van een rechtvaardige is krachtig en mist zijn uitwerking niet.

Het aantal kinderen die de kinderkerk bezoeken wordt steeds kleiner. Ook is er steeds minder leiding. Er zullen de komende tijd mensen benaderd worden om de kinderkerkleiding te versterken. Er wordt nagedacht over de vraag of de opzet die we nu hebben haalbaar is voor de lange termijn, of dat we moeten kijken naar een andere vorm.


Om de website actueel te houden is hij helemaal nagelopen. Als u dit leest zullen alle punten ongetwijfeld door de websitebeheerder zijn aangepast. Mocht u nog op- of aanmerkingen hebben neem dan contact op met iemand van de kerkenraad. De websitebeheerder is afhankelijk van wat hem aangeleverd wordt en de kerkenraad is verantwoordeljk.

Er werden stukken met betrekking tot de wijzigingen in de kerkorde doorgenomen. De vergadering besloot dat er binnen onze kerkenraad geen bezwaren zijn tegen de voorgenomen wijzigingen in de ordonnanties. De scriba zal dit doorgeven aan de classis.

De volgende kerkenraadsvergadering is D.V. dinsdagavond 5 september

 
terug
 
 
 
Liturgie (1-10-2023) (09:30 uur)
meer
 
Harkema in Kapuna (vervolg)
meer
 
 
 
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.