PKN
Protestantse gemeente Tange-Alteveer
 
Ga je mee op pad met de mier ? Ga je mee op pad met de mier ?

Ga je mee op pad met de mier?

In ons nieuw clubseizoen zijn we gestart met het thema: “Ga je mee”. Een gezellige groep pubers stonden begin oktober enthousiast in het Törfhok om mee te gaan met de mier.

Ga naar de mier, luiaard, zie zijn wegen en word wijs! (Spreuken 6:6)

Samen werken, ijverig zijn en samen sterk zijn, dat kunnen we leren van de mier.

Goede eigenschappen voor de toekomst met God en voor een nieuw clubseizoen. Deze eigenschappen werden op onze clubavond op de proef gesteld met twee leuke spellen.

Afgelopen week hebben we het Törfhok voorzien van nieuwe verwarming zodat we komende winter weer lekker warm kunnen zitten.

In november zullen we meedenken en medewerking verlenen aan de Open Deur Dienst. Het thema is: “Kop op”, voorganger is Ton van der Wekken, medewerking wordt verleend door het combo “Voice” uit Mussel. Noteer alvast in de agenda: 26 november a.s. aanvang 19.00 uur. We hopen elkaar te ontmoeten.

Ben je tussen 12-15 jaar en wil je ook zo zijn als de mier op onze eerste clubavond? Dan ben je van harte welkom op één van onze clubavonden. De eerstvolgende clubavond is op vrijdag 3 november a.s. aanvang: 19.00 uur.

Christelijke Jeugdclub 12-15 jaar
terug
 
 
 
Chr.Jeugdclub 12-15 JAAR
meer
 
 
 
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.