PKN
Protestantse gemeente Tange-Alteveer
 
Vanuit de Pastorie
01 sep 2023 Vanuit de Pastorie

Op het moment dat ik dit schrijf is het vakantietijd. Het is rustig op straat. Veel mensen zijn weg. Wat kan het fijn zijn om even de sleur te doorbreken. Tegelijkertijd kan al die vrije tijd ook weer een sleur worden, zeker voor de kinderen. Wij hebben in de afgelopen weken de omgeving kunnen verkennen. Wat is er hier veel moois te zien. Tegelijkertijd: het went ook al weer snel om hier te wonen en te werken.

In deze weken heb ik heel wat kilometers gemaakt, zeker op zondag. Een heel aantal preekbeurten die ik afgesproken had toen ik nog in Rouveen werkte stonden nog. Het was mooi om op zoveel plaatsen te komen, tegelijkertijd was het wel erg veel reizen. Gelukkig zijn de meeste preekbeurten voor volgend jaar een stuk dichterbij.

We hopen dat u en jij van de vakantieperiode kunt genieten en ook weer vol energie straks weer mee zult draaien met het winterwerk. Ik heb nu ik dit schrijf nog 1 week vakantie in het vooruitzicht en hoop daarna ook weer vol enthousiasme aan het werk te gaan.

Een hartelijke groet uit de pastorie mede namens Lineke en de kinderen,

Ds. Jan Admiraal
terug
 
 
 
Liturgie (1-10-2023) (09:30 uur)
meer
 
Harkema in Kapuna (vervolg)
meer
 
 
 
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.