PKN
Protestantse gemeente Tange-Alteveer
 
Ter Overdenking Ter Overdenking

Beste gemeente, broeders en zusters, jongelui.

Een kleine bijdrage deze keer....

Dankbaar dat we als gemeente "bijna" weer voltallig naar de kerk kunnen komen om die gemeenschap niet alleen te voelen maar ook te zien. Het weer mogen zingen met begeleiding heeft opeens een diepere betekenis gekregen, wat hebben we dat gemist. We hopen dan ook dat de beperkingen
 we zijn het virus nog niet kwijt ) niet herhaald hoeven te worden.
Als u dit kerkblad leest is de gespreksavond met de gezinnen al weer verleden tijd. Ik ga er van uit dat het een zegenrijke avond is geweest waarin we de koers hebben bepaald voor het komende seizoen w.b. de vorm van catechese en hoe we als kerk en ouders samen kunnen werken met als doel onze jongeren steeds dichter bij onze Here Jezus Christus te brengen.
Dat gezamenlijke zal ook op de gemeenteavond een punt van gesprek zijn. Er zullen beslissingen genomen moeten worden voor de toekomst van onze kleine gemeente, waar we dan als eenheid de vorm en uitwerking hopen te kunnen realiseren.

Prive......; Met mijn vrouw Arnie gaat het naar omstandigheden goed, ze heeft haar werk weer volledig kunnen oppakken en de therapie die ze nu elke week ondergaat lijkt aan te slaan...we zijn er dankbaar voor. Zelf heb ik, na verschillende testen i.v.m. tintelende handen en krampaanvallen in mijn vingers de uitslag gekregen van een tunnelsyndroom in beide handen. Twee spalken voor mijn handen en armen gekregen die ik 's nachts om moet doen. Ik hoop dat de  klachten zullen verminderen, zo niet dan zal er een kleine ingreep moeten plaatsvinden die de zenuwbanen weer ruimte geven. Ook de kleine dingen mag ik in vertrouwen bij God neerleggen.

We hopen samen van 29 augustus t/m 14 september vakantie te houden. Voor dringende pastorale ondersteuning kunt u dan contact opnemen met uw wijkouderling.

In alles Gods zegen.

Martin Leussink

 
terug
 
 
 
Rechtstreeks Kerkdienst bekijken
https://www.youtube.com/channel/UCqkp5ZNExnKQn0P1AQUFubA?disable_polymer=true
  meer
 
Digitaal Kerkblad
https://kerk-alteveer.jouwweb.nl/
 
 
Gastenboek (ook voor vragen en Wensen)
KLIK OP ONDERSTAANDE LINK en klik dan op schrijf nieuw bericht
https://www.tboek.nl/gastenboek/websitegastenboek/
 
 
 
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.