PKN
Protestantse gemeente Tange-Alteveer
 
Samen Delen Samen Delen
Samen delen….
Voordat wij de ruilwinkel bezochten in november dachten we na over het thema: ‘samen delen”. We lazen in de bijbel 2 Cor. 9: 7-8.
Het staat zo in de Boeken: ‘Hij geeft veel weg aan de armen, zijn rechtvaardig handelen houdt voor altijd stand.’ 10 God, die de boer zaad geeft om te zaaien en ons brood om te eten, zal u steeds meer zaad en steeds grotere oogsten geven.
Dan kunt u van uw overvloed steeds meer uitdelen.
Overbodige spullen hebben we ingeleverd bij de ruilwinkel om speelgoed te kunnen verzamelen. Ook dankzij onze oproep in het kerkblad hebben we een grote hoeveelheid speelgoed kunnen geven aan de Voedselbank Zuidoost Groningen.
Fijn dat we met elkaar, als gemeente, vele kinderen hebben kunnen blij maken met een cadeautje tijdens de decembermaand.

In oktober hebben we op één van onze clubavonden aandacht besteed aan Halloween. Wat houdt dit ‘feest’ in en is het allemaal zo onschuldig.

Eind november hebben we het Sinterklaasfeest gevierd op de jeugdclub. Een ouderwets gezellige avond met warme chocolademelk J. Er werden leuke cadeautjes gekocht, mooie gedichten voorgelezen en leuke surprises  aan elkaar gegeven. 

Op dit moment zijn we druk bezig met het voorbereiden van de Open Deur Dienst op zondag 19  januari a.s. Het thema is : “Geef me de vijf”.
We hopen ook op u en jou aanwezigheid om te genieten van de liederen en de meditatie van dhr. H. Brouwer.
                                   
                                               Chr. Jeugdclub Alteveer 12-15 jaar
terug
 
 
 
Rechtstreeks Kerkdienst bekijken
https://www.youtube.com/channel/UCqkp5ZNExnKQn0P1AQUFubA?disable_polymer=true
  meer
 
Digitaal Kerkblad
https://kerk-alteveer.jouwweb.nl/
 
 
Gastenboek (ook voor vragen en Wensen)
KLIK OP ONDERSTAANDE LINK en klik dan op schrijf nieuw bericht
https://www.tboek.nl/gastenboek/websitegastenboek/
 
 
 
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.