PKN
Protestantse gemeente Tange-Alteveer
 
Kinderkerk en Corona Kinderkerk en Corona

Kinderkerk Jonathan

We zijn samen op weg naar Pasen. Of om het even op zijn corona's te zeggen: ieder is in zijn eigen bubbel op weg naar Pasen. De kunst is het om al die bubbels naar hetzelfde punt te brengen: Golgotha. 
Als kinderkerk willen we daar ook ons steentje aan bij dragen. We hebben gekozen voor het paasproject van Bijbelbasics.
Dit wordt iedere zondag verwerkt in de dienst. Omdat er geen kinderkerk is hebben we het paasproject bij de kinderen thuis gebracht zodat ze met hun ouders naar Pasen toe kunnen leven. Via de live-stream kunt u volgen wat er iedere zondag gebeurt, er is een projectlied, een filmpje en iedere zondag zal er een vakje geopend worden van de paas poster.

Paasproject: Een spoor van liefde

Een spoor van liefde. Dat is het thema van het project waarmee we dit jaar naar Pasen toeleven. Jezus geeft zijn leven uit liefde voor de mensen. Hij vraagt aan zijn leerlingen om uit liefde voor Hem ook elkaar lief te hebben. Jezus heeft een diepe voetafdruk achtergelaten in de wereld en in hun leven. De leerlingen mogen in zijn voetstappen treden, en daarbij zal Hij hen nooit alleen laten.
Iedere zondag staat een tekst uit het laatste deel van het Johannes-evangelie centraal. Jezus bereidt zichzelf en zijn leerlingen voor op zijn dood en opstandig.
Het project is begonnen op 21 februari.
Leest u met ons mee?

 
terug
 
 
 
Bladvulling
meer
 
Digitaal Kerkblad
https://kerk-alteveer.jouwweb.nl/
 
40 Dagen Kalender
 
 
Rechtstreeks Kerkdienst bekijken
https://www.youtube.com/channel/UCqkp5ZNExnKQn0P1AQUFubA?disable_polymer=true
  meer
 
 
 
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.