PKN
Protestantse gemeente Tange-Alteveer
 
Kinderkerk en Corona Kinderkerk en Corona

Kinderkerk Jonathan

Dinsdag 20 april hebben we gehoord dat de corona-regels versoepeld worden. De avondklok gaat weer verdwijnen, we mogen 2 mensen per dag op bezoek hebben en nog een aantal veranderingen. Wat dat in de praktijk voor onze kerk en de kinderkerk betekent gaan we de komende weken en maanden zien. Het zal fijn zijn, als we weer samen met elkaar naar de kerk kunnen gaan zonder maximum aantal personen en we weer mogen zingen in de kerk. Kortom, wanneer we weer “het voor ons gewone leven” kunnen leven en beleven en we elkaar weer mogen ontmoeten tijdens de kerkdiensten en alles daar omheen.
We houden de moed er in en blijven optimistisch kijken naar de toekomst.

Leiding kinderkerk Jonathan

In mei lezen we eerst de laatste van 4 teksten uit het boek Jesaja, hierna vervolgen we met drie teksten uit de brieven die in het Nieuwe Testament staan. We lezen over de wapens waarmee christenen zich moeten verdedigen tegen de kwade machten, over hoe we een voorbeeld voor anderen kunnen zijn in woorden én in daden, en over de liefde die van God komt.
Leest u met ons mee?


 
terug
 
 
 
Nieuwe leiding Törfclub gezocht
 
 
meer
 
Kinderkerk
meer
 
Avondmaal
meer
 
Gemeente Avond
meer
 
Digitaal Kerkblad
https://kerk-alteveer.jouwweb.nl/
 
 
 
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.