PKN
Protestantse gemeente Tange-Alteveer
 
Kinderkerk dankdag Kinderkerk dankdag
Dankdag woensdag 6 november

Op woensdag 6 november is het dankdag voor gewas en arbeid. We staan dan stil bij het werk dat we het afgelopen seizoen hebben mogen doen. In het bijzonder danken we voor het werk dat op het land gedaan is en voor de oogst die de boeren hebben mogen binnenhalen. Uiteindelijk eten we allemaal van deze oogst.
Ook deze keer zijn alle basisschoolkinderen weer van harte uitgenodigd voor de kindermiddag. De uitnodiging voor deze middag wordt op de basisschool uitgedeeld. Om 12:15 worden de kinderen opgehaald op school en eten we met elkaar. Daarna is het tijd voor het Bijbelverhaal, zingen we met elkaar en natuurlijk is er ruim de tijd om gezellig te knutselen.    
Om 15:00 is de middag afgelopen en kunnen de kinderen weer opgehaald worden.
 
terug
 
 
 

Ere Dienst
datum en tijdstip 24-11-2019 om 09:30
meer details

 
Digitaal Kerkblad
https://kerk-alteveer.jouwweb.nl/
 
 
Oproep inzameling speelgoedIn november bezoeken we de ruilwinkel om speelgoed in te zamelen voor kinderen van de voedselbank. Ook zetten we in de gang van de kerk een plastic kratje neer om speelgoed te gaan verzamelen.
Mocht u nog spelletjes of speelgoed hebben liggen waar jij of uw kinderen niet meer mee spelen, dan mag u dat in het plastic kratje in de gang van de kerk brengen. Wij zorgen dat alle spullen naar de voedselbank worden gebracht. Kinderen die het iets minder hebben dan ons, kunnen we op deze manier toch een fijn Sinterklaasfeest geven. 
                                                        
Harm Wolfs (tel 06 – 53 89 22 23)
Gea Wind (tel 06- 10 13 14 61)

 
Malawi Foto's
Hieronder staat de link voor de Foto's

https://fotoboek.worldservants.nl/2019/malawi/malawi_ma119/elzew03/slideshow
ZIE FOTO'S
 
 
 
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.