PKN
Protestantse gemeente Tange-Alteveer
 
Vanuit de consistorie Vanuit de consistorie

Beste gemeente, broeders en zusters, jongelui.

"Wat de toekomst brengen moge, mij geleidt des Heren hand". Dat waren de woorden waar ik in het vorige kerkblad mee begon. Vaak stippelen wij zelf onze toekomst uit en verwachten dan dat het zo ook zal gaan lopen. Wie mij een tijdje geleden had gezegd dat november de laatste maand zou worden van mijn werk hier in de gemeente, zou ik raar hebben aangekeken. De tijd leerde echter dat november inderdaad het eindpunt zal zijn van mijn dienstverband.
Of ik verdriet voelde ? Ja. Was ik teleurgesteld ? Ja. Heb ik God gebeden om antwoorden op mijn vragen ? Ja. Het antwoord staat in Zijn Woord. Dat antwoord is: LIEFDE, liefde voor Zijn gemeente, een gemeente die eensgezind met elkaar optrekt; "Waar liefde woont gebied de Heer Zijn zegen".

Ik wil iedereen bedanken voor de goede ontmoetingen met elkaar, voor de diepe gesprekken bij een naderend afscheid van een geliefde, voor de openheid die we tegen kwamen in het begin bij mijn werk binnen de gemeente.
Daardoor voelde ik mij snel "thuis".
Ook het werk samen met de broeders en zusters van de kerkenraad was altijd gebaseerd op de liefde voor de gemeente.
Ik hoop dan ook van harte dat de liefde onderling, die God van ons vraagt, de gemeente zal doen samensmelten tot eer en verheerlijking van onze genadige Vader.

Broeders en zusters, jongelui van de gemeente Tange-Alteveer, dankbaar dat ik jullie heb leren kennen, houd vast aan het geloof in onze Here Jezus Christus, strijd de goede strijd, en ontvang de eeuwige heerlijkheid.
We mogen elkaar nog ontmoeten D.V. op de diensten van Dankdag en 22 november waar ik hoop voor te gaan.
Mede namens mijn vrouw wensen wij u en jouw in alles Gods zegen

Martin Leussink

 
terug
 
 
 
Bladvulling
Herfst....... meer
 
Rechtstreeks Kerkdienst bekijken
https://www.youtube.com/channel/UCqkp5ZNExnKQn0P1AQUFubA?disable_polymer=true
  meer
 
Digitaal Kerkblad
https://kerk-alteveer.jouwweb.nl/
 
 
Gastenboek (ook voor vragen en Wensen)
KLIK OP ONDERSTAANDE LINK en klik dan op schrijf nieuw bericht
https://www.tboek.nl/gastenboek/websitegastenboek/
 
 
 
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.