PKN
Protestantse gemeente Tange-Alteveer
 
Dankbetuiging Dankbetuiging


Beste broeders en zusters, hierbij een laatste schrijven vanuit Rijssen.

Mijn vrouw Arnie en ikzelf willen graag iedereen van harte bedanken, die op welke wijze dan ook, middels een kaart, e-mail of telefonisch, ons een hart onder de riem heeft gestoken bij het toch wel bijzondere afscheid van u en jullie persoonlijk dan wel als geheel van de gemeente.

Het leven gaat soms anders dan we zelf voor ogen hebben en als het dan anders gaat, met alle vragen die dat met zich meebrengt, is het fijn dat u weet niet alleen te staan.
De warme woorden geuit door u naar ons toe hebben ons zeer goed gedaan.
Duidelijk is weer geworden dat wij als christen een geweldig Trooster hebben, die de deur opent als we kloppen, die zich laat vinden als we zoeken, die voor ons in de kribbe van Bethlehem aan ons gelijk wilde worden om zo met ons door het leven te gaan. Onze hoop en enige verwachting ligt in Hem, die het hoofd wil zijn van de christelijke gemeente.
Dank u dat u dat ook middels uw woorden aan ons gericht centraal hebt gezet, vertrouw op Hem, de Hoorder van het gebed.

Ik hoop van ganser harte dat we elkaar nog eens mogen begroeten, bij welke gelegenheid dan ook.

Ook de jongeren willen wij hier bedanken voor de te korte tijd dat we met elkaar hebben gehad. Door diverse omstandigheden is het helaas niet tot een dusdanig vertrouwen gekomen dat ik iets voor jullie kon betekenen dat is best jammer, maar ik hoop dat het belangrijkste, het willen volgen van onze Here Jezus Christus, in jullie leeft.
Voor iedereen een fijn catechese jaar en voor de belijdeniscatechisanten bidden wij dat het "ja-woord", mag klinken en dat Zijn toekomst ook jullie toekomst mag worden.

Mede namens mijn vrouw wensen wij u en jullie persoonlijk en als gemeente een gezegend 2021

In alles God lof.

Arnie en Martin Leussink

 
terug
 
 
 
Ter Overdenking
meer
 
Digitaal Kerkblad
https://kerk-alteveer.jouwweb.nl/
 
Rechtstreeks Kerkdienst bekijken
https://www.youtube.com/channel/UCqkp5ZNExnKQn0P1AQUFubA?disable_polymer=true
  meer
 
 
 
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.